Drie aanhoudingen en een vuurwapen na achtervolging

maandag 19 september 2016

Spijkenisse - Agenten hielden vanavond twee mannen en een vrouw aan na een achtervolging die begon op de Oldegaarde in Rotterdam-Zuid en eindigde in Spijkenisse. Er werd ook een vuurwapen gevonden.

Politieagenten wilden maandagavond rond 20.30 uur een auto controleren op de Oldegaarde, maar de bestuurder dacht daar blijkbaar anders over. Toen de agenten uitstapten en op het voertuig afliepen, ging de auto er vandoor. Er ontstond een achtervolging van de Oldegaarde over de A15, via Hoogvliet en de Botlektunnel naar Spijkenisse. Tijdens de rit ramde het vluchtende voertuig meerdere auto’s.

Vanuit de helikopter werd de auto gevolgd, en ook meerdere politieauto’s volgden de snelheidsduivel. Op de Carmenstraat stopte de auto en stapten de inzittenden uit en zetten het op een lopen.

Op de Toscastraat konden agenten een man (18 jr, uit Rotterdam) en een vrouw (37 jr, uit Rotterdam) aanhouden, en op de Zeisvoorde werd nog een man (31 jr, uit Spijkenisse) in de boeien geslagen.

Ze zitten alle drie vast.

 

De heli had gezien dat er een tas uit de auto werd gegooid op de Baljuwlaan. De tas is gevonden en er bleek een vuurwapen in te zitten. Het wapen is in beslag genomen.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Spijkenisse | 112 alarmeringen Spijkenisse | Goedkoop Tanken in Spijkenisse | Supermarkten in Spijkenisse | Weerbericht Spijkenisse