Autokrasser Schiedam: meer dan 50 autobezitters Tuinlaan slachtoffer

zondag 22 oktober 2017

Schiedam - Bewoners en bezoekers op de Tuinlaan zijn dit weekend opgescheept met torenhoge kosten omdat hun auto’s van voor tot achter zijn bekrast door één of meer personen die daar kennelijk gewoon zin in hadden. Wie heeft meer informatie of beschikt over camerabeelden?

Van bewoners tot een oppas. Iedereen werd slachtoffer.

Agenten telden zondag in ieder geval 52 auto’s. Alle auto’s zijn beschadigd aan de zijde van de woningen. Het vermoeden bestaat dat de dader(s) met een sleutel of een scherp voorwerp langs auto’s liepen.Met tientallen bewoners is inmiddels gesproken, maar dit is nog niet gelukt met alle eigenaren. Gedupeerden worden verzocht aangifte te doen. Ook in de buurtapp hebben bewoners deze oproep al gedaan. Agenten willen in contact komen met mensen die iets hebben gezien. Ook roepen we bewoners die beschikken over camerabeelden op om deze aan ons beschikbaar te stellen. Heeft u informatie of camerabeelden, vul dan onderstaand formulier of bel met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via www.meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch via 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Spijkenisse | 112 alarmeringen Spijkenisse | Goedkoop Tanken in Spijkenisse | Supermarkten in Spijkenisse | Weerbericht Spijkenisse