Aanhouding voor gewelddadige beroving Buys Ballotsingel

dinsdag 14 februari 2017

Schiedam - Maandag 13 februari heeft de politie een 32-jarige Rotterdammer aangehouden voor de beroving en mishandeling die drie dagen eerder plaatsvond op de Buys Ballotsingel in Schiedam.

Zaterdag 11 februari werd een 51-jarige Schiedammer in zijn woning beroofd en geslagen door een man en een vrouw. De Schiedammer lag al in bed toen de bel ging. Hij deed de voordeur open en zag een man en een vrouw staan. De man pakte de bewoner bij zijn shirt en sloeg hem twee keer zo hard met zijn vuist dat de bewoner op de grond viel. De man vroeg de bewoner om geld. Omdat de bewoner dit niet had, gingen de man en vrouw er uiteindelijk met een laptop en twee mobiele telefoons vandoor.Na onderzoek bleek de aanleiding in de relationele sfeer te liggen. De bewoner gaf de politie een goede beschrijving van de man en vrouw en de auto waarmee zij weg waren gereden. Met deze informatie kon de politie maandag een 32-jarige Rotterdammer aanhouden. De politie doet nog onderzoek naar de vrouw. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Spijkenisse | 112 alarmeringen Spijkenisse | Goedkoop Tanken in Spijkenisse | Supermarkten in Spijkenisse | Weerbericht Spijkenisse