Geen buit bij overval snackbar Maassluis

zondag 2 oktober 2016

Maassluis - De politie zoekt getuigen van een overval op een snackbar van zondagavond rond 20:15 uur op de Docter Jan Schoutenlaan. De overvallers gingen er vandoor zonder buit. Niemand raakte gewond.

In de snackbar was een klant en een medewerker aanwezig toen twee mannen binnenkwamen. Een van de mannen bedreigde de medewerker met een vuurwapen en eiste geld. Toen ze dit niet kregen gingen ze er zonder buit rennend vandoor richting de Molenwijk. De overvallers zijn rond de 1.80 meter en 1.65 meter, droegen donkere kleding, hadden een grijze sjaal om en een van hen droeg een zonnebril. De politie zocht in de omgeving met meerdere agenten naar de overvallers maar ze zijn nog niet aangehouden.

Heeft u de overvallers gezien in de omgeving van de Docter Jan Schoutenlaan of de Molenwijk tussen 20.00 en 21.00 uur of heeft u informatie dat mogelijk met deze overval te maken kan hebben? Neem dan contact op via 0900-8844 of vul onderstaand formulier in. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Spijkenisse | 112 alarmeringen Spijkenisse | Goedkoop Tanken in Spijkenisse | Supermarkten in Spijkenisse | Weerbericht Spijkenisse