Voortgang onderzoek naar dood Chi Yin Luong

donderdag 8 december 2016

Maassluis - De 20-jarige Chi Yin Luong uit Maassluis die 21 november dood naast het spoor van Maassluis-West werd gevonden, is vermoedelijk aangereden door de trein waar hij net was uitgestapt. Dit is een van de onderzoeksbevindingen van het rechercheteam dat de dood van de man onderzoekt.

Het levenloze lichaam van de 20-jarige Chi Yin Luong, roepnaam John of Johnny, uit Maassluis werd maandagochtend 21 november vlakbij treinstation Maassluis-West aangetroffen. Een treinmachinist zag het lichaam van John naast het spoor liggen. Hij was door ernstig letsel aan zijn hoofd om het leven gekomen. John had al zijn persoonlijke bezittingen nog bij zich. Wat er precies aan zijn dood vooraf is gegaan, is nog onduidelijk. De politie houdt er inmiddels wel rekening mee dat John is geraakt door de trein waar hij even daarvoor was uitgestapt. 

Op bewakingsbeelden is te zien dat John om 00.37 uur in Schiedam Centrum is overgestapt op de trein richting Hoek van Holland Haven. Rond 00.55 is hij aangekomen op station Maassluis-West. De trein reed na een korte stop door naar Hoek van Holland Haven. Het was de laatste trein op dat traject die nacht. Pas om 04.34 uur reed er weer een trein. Het lichaam van John werd die ochtend om 08.15 uur gevonden en het vermoeden bestaat dat het daar al langere tijd had gelegen. Het onderzoeksteam houdt er daarom ernstig rekening mee dat John door de trein waar hij eerder uitgestapt was, om het leven is gekomen. De aanleiding voor zijn dood blijft vooralsnog een raadsel. 

De politie heeft inmiddels 14 tips binnengekregen, deze worden allemaal op bruikbaarheid onderzocht. Meer informatie is nog altijd welkom. De politie roept met name inzittenden op van de trein die om 00.55 stopte op station Maassluis-West zich te melden. Ook inzittenden van de trein die rond 01.03 in tegenovergestelde richting station Maassluis-West passeerde worden verzocht zich te melden. 

Bel de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of mail naar tgo.rotterdam.team1@politie.nl 

Als u anoniem wilt blijven, belt u Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. Vermeld hierbij s.v.p. dat het gaat om informatie over onderzoek Kiezel. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw wijkagent.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Spijkenisse | 112 alarmeringen Spijkenisse | Goedkoop Tanken in Spijkenisse | Supermarkten in Spijkenisse | Weerbericht Spijkenisse